Kyäni Sunrise ®

Детали

Kyäni Sunset ®

Детали

Kyäni Nitro ®

Детали


Нашата приказна

Последните месеци од летото во Аљаска се како од бајките со дневна светлина која трае цели 22 часа и ги милува пејсажите додека животните се подготвуваат за престојната сурова зима. Во оваа доба од годината се случува уште нешто уникатно, а тоа е берењето на дивата боровинка од Аљаска. Повеќето овошја и зеленчуци не ја преживуваат долгата и сурова зима во Аљаска, но не и боровинката. Таа има еволуирано до степен да се заштити себеси од надворешните брутални влијанија со својот колоритен пигмент во лушпата наречен антоцианин. Оваа фитохемикалија е извор на нутритивната моќ на дивата боровинка од Аљаска.

Не само што е главна состојка на Kyäni Sunrise, туку дивата боровинка од Аљаска е и симбол за културата и упорноста на Kyäni. Основачките семејства на Kyäni најпрво започнаа со мал бизнис кој, исто и како боровинката, лесно можел да се запостави. Но со напорна работа и иновации, семејствата Хансен и Тејлор имаат постигнаот огромен успех во бројни индустрии. Откако дознале на кој начин дивата боровинка и други растенија и билки можат да влијаат на општата состојба кај луѓето, тие се соединуваат и го формираат Kyäni. Денес моќниот Велнес триаголник на Kyäni позитивно влијае на милиони луѓе ширум светот.

Следете нѐ, гледајте нѐ и “лајкувајте“ нѐ

© 2015 Kyäni, Inc. All Rights Reserved